Moszkva cirkáló

Ezen felül mondta a minisztérium a fő rakétafegyver nem sérült meg és a hajó is a. 2 days agoA cirkáló legénységét sajtóértesülések szerint mintegy félezer tengerészt a Fekete-tengeri Flotta hajói vették fel a cirkálót kikötőbe fogják vontatni.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg

A hajót megrongálta a tűz és azt követően a vontatás közben elvesztette a stabilitását.

. Ezt bizonyítják a Flightradar portál adatai. 1983-ban helyezték hadrendbe Szlava néven jelenlegi nevét 1996-ban kapta. 1 day agoA cirkálók feladata.

2 days agoAz Egyesült Államok légierejének gépét észlelték a Moszkva égő cirkáló közelében. Tegnap este ukrán források már azt állították. Az invázió első napjaiban erről a hadihajóról szólították fel a Kígyó-sziget védőit hogy.

A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt - a. A Moszkva nevű rakétacirkáló nem csupán egy hadihajó hanem parancsnoki központ is ahonnan egy tengernagy irányítja a térség hadműveleteit mondta az InfoRádiónak nyilatkozó szakértő. Neptun cirkálórakétákkal találták el és.

Az amerikai légierő Air Force Boeing P-8A Poseidon tengeralattjáró-elhárító járőrrepülőgépét a Moszkva orosz rakétacirkáló közelében észlelték amelyen robbanás és tűz keletkezett. 2 days agoa cirkáló súlyosan megsérült a lőszer felrobbanása miatt és nem a Neptun rakéták következtében ahogy azt Ukrajna állítja. 1 day agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója.

1 day agoA Moszkva cirkáló amely megsérült egy lőszerrobbanásban vontatás közben süllyedt el jelentette be az orosz védelmi minisztérium a RIA Novosztyi szerint. 2 days agoMoszkva cirkáló. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra.

2 days agoA Moszkva cirkáló égéséről ellentmondásosak a hírek. 2015 második felében ez a cirkáló vezette a Földközi-tengeren az orosz haditengerészet állandó műveleti erőit és légvédelmi eszközeivel védte a szíriai. A tárca azt állítja hogy a fekete-tengeri flotta zászlóshajóján nem láthatók lángok és már nem robbannak fel a lőszerkészletek sem.

A viharos tengeri körülmények között a hajó elsüllyedt közölte a tárca. Sajtóhírek szerint a cirkáló mintegy 500 fős legénységét a. Lőszerrobbanás következtében kigyulladt és súlyos károkat szenvedett az orosz Fekete-tengeri Flotta Moszkva cirkálója a legénységet evakuálták - közölte csütörtökre virradóra az orosz védelmi minisztérium.

Ismét Kijevet lőtték az oroszok. 4 hours agoA TASZSZ hírügynökség szerint a Moszkva a Fekete-tengeri flotta zászlóshajója volt. 1 day agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója.

Neptun cirkálórakétákkal lőttek rá a Moszkvára és a hajó elsüllyedt. Azt egyelőre nem tudni hogy hány áldozata volt a pénteki támadásoknak. Az orosz védelmi minisztérium szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra.

- A Hatodik Elem. A fő rakétafegyver nem sérült meg. Egymillió forint kihúzná a bajból.

Intézkedéseket tesznek a cirkáló kikötőbe vontatására - áll a közleményben írja a BBC A tűz keletkezésének okát jelenleg vizsgálják. Egyelőre nincs információ pontosan mennyien veszthették életüket. 2 days agoEllenőrzés alatt tartják a Moszkva cirkáló fedélzetén keletkezett tüzet közölte csütörtökön az orosz védelmi minisztérium.

2 days agoUkrán források ma azt állították. Tech atom gazdaság tudomány életmód energia atomenergia alternatív energia napenergia radioaktív hulladék víz szennyezés. Mint arról csütörtökön beszámoltunk Oroszország az általa indított háború óta legnagyobb szimbolikus veszteségét.

A Moszkva cirkálót nem volt mai gyerek 1976-ban kezdték építeni 1979-ben bocsátották vízre és 1983-ban kezdte meg a szolgálatot Szlava néven. 1602 Pásztor Dániel Címkék. 2 days agoA Moszkva cirkáló még mindig a felszínen van.

Ezen kívül arról is voltak híradások hogy Igor Oszipov tengernagy a Fekete-tengeri Flotta parancsnoka meghalt a támadásban és arról is hogy az orosz hatóságok őrizetbe vették a. 1 day agoElsüllyedt a Moszkva cirkáló. Hajókötelékek biztosítása felderítés adott tengeri térségek felügyelete.

Vágólapra másolva Link másolása. A cirkáló közepes nagyságú gyors hadihajótípusA vitorlás hajók korában a cirkálók voltak a flotta szemei. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra.

Bosszú a Moszkva cirkáló elsüllyesztéséért. Odessza ukrán kormányzója Maksim Marcsenko jelentette szerdán hogy a Moszkva nevű cirkálót két ukrán gyártmányú Neptun rakéta találta el a hadihajó a Fekete-tengeri flotta zászlóshajó - számolt be róla a BBC. A fekete-tengeri flottilla Oroszország egyik haditengerészeti súlypontja kezdte Resperger István ezredes.

0535 Elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója. Ekkor még nem egy bizonyos hajótípust illettek ezzel a névvel hanem összefoglaló megnevezése volt a kisebb gyors hadihajóknak fregatt szkúner brigg korvettIgazából ezek közül a fregatt tekinthető elsősorban a cirkáló elődjének. 2 days agoA Moszkva cirkáló a háború egyik elhíresült eseményének is részese volt.

A Moszkva nevet 1996-ban kapta. 2 days agoOroszország elismerte hogy találat érte a hajót. A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt.

A Moszkva volt egyébként az a hajó amely tüzet nyitott a Kígyó-szigetet védő azóta elhíresült 13 ukrán katonára. 1 day agoAz orosz védelmi minisztérium közleményében hivatalosan elismerte hogy elsüllyedt a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója - írja a The Guardian. A cirkáló legénységét a közeli Fekete-tengeri Flotta hajókra evakuálták.

1 day agoA Moszkva csatahajó elsüllyesztése után heves bombázásokkal reagált Oroszország. Az orosz védelmi minisztérium csütörtökön közölte hogy a Fekete-tengeri Flotta őrző-védő rakétacirkálója a Moszkva egy tűz okozta lőszerrobbanás. Ez korábban egy helikopterhordozó anyahajató neve volt de ezt leszerelték.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg


Karthago Az Utolso Szo 1982 Attributes

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel